EIK SØGER VÆRT

Esbjerg Ishockey klub søger værtsfamilier til næste sæson.Til den kommende sæson, har Esbjerg Ishockey Klub igen unge spillere fra andre byer og andre lande. Disse unge mennesker kommer til Esbjerg, for at tage en uddannelse - sideløbende med deres Ishockey karriere i Esbjerg Ishockey Klub.


Vi søger derfor værtsfamilier, som kunne tænke sig at have en ung ishockey spiller boende næste sæson. Der er klare aftaler om økonomi, rammer og regler. Vi oplever at der opstår fantastiske venskaber og relationer til glæde for værtsfamilie og spillerens familie.

Det er ikke et krav, at man er involveret i Ishockey sporten for at være værtsfamilie, men at man har lyst til at have et ungt menneske boende, samt et værelse ledigt.


Typisk starter opholdet i august måned ved skolestart og frem til juni måned hvor skolen slutter.


Lige nu har klubben 3 spillere på vej til Esbjerg for næste sæson.


- Alans kommer fra Letland og er 14 år gammel. Han skal gå i dansk skole og indgå på klubbens U15 hold.

- Alexander er 15 år og kommer fra Vojens. Han skal gå i 9 klasse på VITA skolen og indgå på klubbens U17 hold.

- Sebastian er 17 år og kommer fra Tjekkiet. Han ønsker at studere på Esbjerg gymnasium, på deres internationale IB linje. Sebastian skal indgå på klubbens U20 hold.


Kunne I tænke jer at høre mere herom, er i meget velkomne til at kontakte Sportschef Esben Nielsen, eller læse mere her på hjemmesiden Klik her


Telefon: 93959441