U9 nytårscup

Esbjerg Ishockey klub afholder igen i år Nytårscup lørdag d. 5. januar og søndag d. 6. januar 2019 i Granly Hockey Arena i Esbjerg.Nytårscuppen er for U9 spillere (årgang 2010-2011), og er en tilbagevendende begivenhed i Esbjerg Ishockey klub. Der deltager i år 9 hold i turneringen fra nogle af de danske ishockeyklubber rundt om i Danmark.


152 spillere, 45 trænere/holdledere samt en masse forældre og søskende vil opleve en masse ishockey samt det sociale liv omkring sporten.


Cuppen er i lighed med tidligere, en bredde-turnering, hvor fokus primært er på, at hver spiller får rigeligt med is- og spilletid i løbet af weekenden og en god oplevelse med hjem. Sekundært tæller de sportslige resultater. Turneringen bliver en alle-mod-alle turnering, hvor alle hold møder hinanden en gang i løbet af weekenden. Det løber op i hele 41 kampe á 24 minutter, fordelt over lørdag i tidsrummet 8.45-18.00 og søndag 8.30-13.00 i hal 2 i Granly Hockey Arena, da hal 1 er under renovering.

I forbindelse med afviklingen af Cuppen vil der igen i år være mulighed for at vinde fine præmier fra byens sponsorer i den store Tombola med masser af gevinster. Alle pengene fra Tombolaen går til Esbjerg U9 hold og deres årlige forårstur, som i år går til Holland.


Det ville glæde os at byde jer velkommen til at kigge ind, se og mærke stemningen til vores traditionsrige Nytårscup.


På vegne af U9 Esbjerg Ishockey klub


Anja Vibe Christensen – mobil 30952734