U11 vinder cup

Esbjerg IK’s U11 hold vinder cup i AalborgI går, torsdag den 27. december, blev en dejlig og lykkens dag for Esbjerg IK.


Traditionen tro afholdte AAB Ishockey deres U11 julecup. En cup som vi, som klub, har deltaget ved de sidste mange år, hvilket i den grad også var tilfældet i år.


Det var meget tidlig afgang fra Esbjerg om morgenen den 27. december, men en god opvarmning og pep-talk til spillerne gjorde dejligt udslag i de første kampe, som blev vundet med 5-2 (Odense) og 4-1 (Aalborg). Så var man i gang og stemingen på holdet var helt suveræn.


Træner-/lederteamet bestående af Jacques Heinsen, Henrik ”Hyner” Andersen og Thomas Kildal anede nu en chance for at vinde the ”whole shit”, dog med klar vished om at stærke Rødovre var næste kamp’s modstander. 1 mål mere modstanderen i ordinær tid giver altid fuld pointhøst, så Esbjerg’s U11 hold vandt 5-4 i en meget spændende kamp mod Rødovre. Virkelig flot kæmpet og igen med fin opbakning og glimrende taktik fra trænerteamet i boksen undervejs.

1 kamp tilbage som med sejr kunne sende holdet hjem med den helt store pokal. Også her får træner-/leder teamet snakket holdet på plads og en sejr på 10-3 over Århus var en realitet.


Fra klubbens skal lyde et kæmpe tillykke til spillerne og ikke mindst også til træner-/lederteamet på holdet! Vi er meget stolte og disse stunder hvor ”EIK flaget” ryger helt til tops skal vi huske at markere og lykønske.


Samtidig bevidner dette også, at vi kommer med meget stærke årgange nede fra de yngste årgange og vi som klub skal fortsætte det flotte rekrutteringsarbejde og de meget stærke trænerjobs som udføres på de mindre hold.


Igen, stort tillykke og godt nytår til Jer alle.


De bedste hilsner, håndslag og high-5.

På vegne af den sportslige del af Esbjerg IK


/Søren Madsen