Succes på kvindefronten

EIK har også succes på kvindefrontenI disse dage er U18 landsholdet for kvinder i ishockey blevet udtaget. Og i den traditionsrige vestjyske ishockeyklub, er man særdeles stolte over, at to af klubbens spillere er blevet udtaget.


17 årige Alberte Schlie og 14 årige Fillippa Enevoldsen trækker i landsholdstrøjen, når de danske kvinder i december måned skal spille testkampe mod Norge. Det er vi i klubben meget stolte over, fortæller Bent Bendorff Andersen, træner for EIK’s kvindehold. De to piger har haft hele deres ”ishockeyliv” i EIK, og klubbens udviklingsprogram har nu givet en succes, man i klubben nikker anerkendende til. (Artiklen fortsætter under foto)

Begge piger har i lange perioder trænet med hos drengene, hvilket konstant har sat dem under pres, men også gjort dem særdeles hurtige. Begge piger fortjener stor ros og anerkendelse for det de nu har opnået, siger Bendorff Andersen, og fortsætter:


I disse år er vi i EIK ved at opbygge et stærkt pige/kvindehold. Det, at to af vores dygtige spillere nu har vist personerne omkring landsholdet, at de så absolut hører til der, giver jo ”blod på tanden” hos alle de andre piger, der er tilknyttet EIK.


Traditionsklubben lægger ikke skjul på, at man er stolte af Alberte og Fillippa’s kommende engagement på landsholdet. Kunne endnu flere piger gøre dem bedriften efter, ville glæden ingen ende tage i EIK.


Det er jo skønt at have landsholdsspillere tilknyttet det daglige arbejde i klubben. Både Alberte og Fillippa gennem alle årene vist kampvilje og gejst. Det belønnes nu, slutter Bent Bendorff Andersen.