Tilvalg af SÆSONkort til Esbjerg Energy i sæsonen 2018/19

Vigtigt at hele dette skriv bliver læst igennem, da der pga hal-ombygning er store ændringer i betingelserne for tilvalg af sæsonkort.I denne sæson vil der være begrænsninger på antallet af billetter til EIK så længe der spilles i hal 2. Derfor vil der ikke blive lavet fysiske sæsonkort til de EIK medlemmere der tilvælger sæsonkort, men derimod skal man aktivt vælge de kampe man vil ud og se. Her vil være et begrænset antal billetter til rådighed, et antal som vil variere fra kamp til kamp, så der vil være tale om ”først til mølle” hver gang.


Hver gang der åbnes op for tilmelding til en kamp, vil du modtage en mail med et link, hvor du så max kan få en billet, så længe der er billetter tilbage. Mailen vil blive sendt til den mailadresse du opgiver ved betaling af kontingent, og billetten er personlig og kan ikke videregives til andre personer. Det navn og den mailadresse der tilmeldes under kontingentbetaling skal være identisk med det navn og mailadresse der bestilles billet i, og der skal medbringes legitimation ved afhentning. Billetten skal være bestilt senest 3 dage før kampstart, hvorefter der lukkes for muligheden for EIK billetter til kampene.


Billetten skal afhentes i billethuset, som er placeret langs facaden af hal 2, senest 15 min før kampstart. Er billetten ikke afhentet senest 15 min før kampstart forbeholder Esbjerg Energy sig retten til at sælge billetten til anden side. Det er dit ansvar at billetten er afhentet 15 min før kampstart, du skal derfor komme i god tid da der kan være kø ved Billethuset (HUSK legitimation). Gentagende bestilling af billet, som ikke bliver afhentet, vil afskære det enkelte medlem fra at foretage bestillinger fremadrettet.


I lighed med tidl. sæsoner er tilvalget af sæsonkort bundet op på, at du hjælper Esbjerg Energy i løbet af sæsonen. Er du under 18 år skal en forælder eller anden person over 18 år, hjælpe til ved en Esbjerg Energy hjemmekamp. Er du over 18 år skal du hjælpe til ved 1 Esbjerg Energy hjemmekamp. Mail om dette vil ligeledes blive udsendt i løbet af sæsonen.


Ovenstående med hjælp til Esbjerg Energy gælder så snart du tilvælger sæsonkort, lige meget om du benytter dig af mulighed for at se kampe eller ej.


HUSK

Ved tilmelding accepterer man samtidig at man har læst og forstået Esbjerg Ishockey Klubs Trivselsprogram som kan og skal læses her: KLIK HER


  • Hvis du har et skab til udstyr SKAL dette betales her: KLIK HER


  • Årskort til Esbjerg Energys hjemmekampe i 2018/2019 er et frivilligt tilvalg til kr. 0,- MEN BEMÆRK hvis årskort tilvælges skal du/en person over 18 år hjælpe i en bod til 1 Esbjerg Energy hjemmekamp i løbet af sæsonen. Muligheden for valg af kampe vil blive fremsendt pr. mail. HUSK at tilvælge årskortet under bestilling/betaling af kontingent, hvis du måtte ønske det. Husk årskortet er personlig.


  • Sidste rettidig indbetaling af kontingent er 15-09-2018, herefter vil det ikke være muligt at tilvælge årskort til Esbjerg Energy. Har du ikke betalt senest d. 15-09-2018, er der ingen adgang til isen, førend betalingen er på plads.


  • Kontingenter refunderes ikke.


Alle spørgsmål og henvendelser vedr. dette skriv, bedes rettes til nedenstående mail:


khn@esbjergik.dkMed venlig hilsen

Esbjerg Ishockey Klub


Karsten Haarkær


M +45 91 23 00 58

khn@esbjergik.dk