Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Kære medlemmerDen nye bestyrelse har konstitueret sig og afholdt første bestyrelsesmøde. Vi glæder os meget til at trække i arbejdstøjet, og fortsat arbejde på at skabe en god ishockeyklub for alle vore spillere. Der venter mange spændende opgaver forude, først og fremmest håber vi at næste sæson byder på masser af ishockey, træning, kampe og turneringer, og at Corona ikke igen spænder ben for en masse fede og sjove oplevelser på hockeybanen.

Bestyrelsen har sidste år påbegyndt arbejdet med at få etableret en rullehockeybane, hvilket der arbejdes videre på. Vi håber rullehockeybanen bliver en realitet hurtigst muligt, det vil være et fantastisk supplement til træningen i sommerhalvåret, når isen bliver taget af.


I det forgangne år er der etableret nyt motionsrum i hal 1. Her er indkøbt et bredt udvalg af styrketræningsudstyr, som vi håber, vil blive flittig brugt. Motionsrummet skulle gerne komme alle vore medlemmer til gavn, så husk, at alle passer godt på det og man rydder op efter sig selv.


Bestyrelsen vil gerne sige tusind tak for det store fremmøde til generalforsamlingen, den store interesse for klubben tegner godt for fremtiden.


Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer og ser frem til at se rigtig mange af jer på årets sommercamp, til masser af hockey og socialt samvær.


Mange sommerhilsner fra Bestyrelsen Esbjerg ishockey Klub.