"Nye" ansigter i EIK

Nye ansigter blandt trænerne på U15 og U17 i Esbjerg IKDen sportslige del af bestyrelsen i Esbjerg IK har nu fået den endelige trænerkabale til at gå op. Cheftrænerne og et par assisterende trænere har været på plads fra sæsonstart, men der har, ikke mindst efter Jan Jensen’s exit, manglet lidt på nogle pladser.


Der er blevet arbejdet og emnerne er blevet vendt og drejet. Heldigvis er det udmundet i nogle virkelig spændende personer, som kan være med til at give vores ungdomsspillere fra U15 og op en virkelig god træning/udvikling.


Med et bredt smil på læberne præsenterer vi hermed følgende 3 trænere:

Esben Nielsen


Esben er tiltrådt i klubben for en måneds tid siden og er faldet rigtig godt til. Hans primære opgave er at assistere på klubbens U15 hold.


Erfaring og rutine er til enhver tid en fin del af et træner CV. Her bidrager Esben bl.a. med +500 kampe på elite niveau – heraf 3 mesterskaber i Esbjerg regi. Deltagelse på alle ungdomslandshold og igennem årene en vigtig spiller på ungdomsholdene i klubben.Lasse Bang


Lasse tiltræder i klubben pr. 1. november. Ligesom sin tidligere klubkammerat Esben, glæder Lasse sig til at komme på is igen. Denne gang som assisterende træner i klubben med fokus på U17/U20.


Lasse har en solid hockey baggrund og har i årenes løb været med helt fremme på ungdomsholdene i Esbjerg IK. Også Lasse har spillet med på alle ungdomslandshold og har tilmed +300 kampe på eliteniveau. Ved de 2 seneste Esbjerg Energy mesterskaber var Lasse kontraktspiller i Energy-truppen.Daniel (’Danny’) Triesler


Danny ankom til byen i nærmest ”skrivende stund” (…mandag formiddag, 29. oktober). Vi er nu i gang med at få arbejds-/opholdstilladelse mv. på plads og det skal meget gerne falde på plads indenfor de næste dage. ”Mr. Triesler” Kommer til at fungere som ass. træner på vores U17/U20 hold samt på vores morgenskole sammen med ”Fisker” og Thor.


Danny er 30 år, født og opvokset i USA. I dag besidder han et flot CV som spiller en del steder. 2009 var året hvor han startede med at fokusere på hockeytræner-uddannelsen og frem til d.d. har Danny fungeret som træner i flere klubber i USA og Europa. Vores 1. div. hold kommer også til at byde ham velkommen, da han også bliver en del af spillertruppen her.

Vi vil gerne fra klubbens side byde ovenstående 3 trænere velkomne i Esbjerg Ishockey Klub og håber I alle, ”nye som gamle”, vil være med til at tage rigtig godt i mod dem ude i klubben. Tak!


Opsummering af Esbjerg IK’s trænerstabel omkring U15 og U17 samt ”morgenskole”/eliteskole


U15:

U15 cheftræner: Peter Gommesen

U15 ass. træner: Jesper ”Fisker” Oehlenschläger

U15 ass. træner: Esben Nielsen

U15 målmandstræner: Jesper ”Fisker” Oehlenschläger


U17:

U17 cheftræner: Jesper ”Fisker” Oehlenschläger

U17 ass. træner: Alex Kristensen

U17 ass. træner: Lasse Bang

U17 ass. træner: Danny Triesler

U17 målmandstræner: Jesper ”Fisker” Oehlenschläger


Morgenskole/eliteskole:

Jesper ”Fisker” Oehlenschläger, Thor Dresler og Danny Triesler.På vegne af den sportslige del af Bestyrelsen i Esbjerg IK

Claus Jul & Søren Madsen