Ny Sportschef i EIK

Esben Nielsen tiltræder som sportschef i Esbjerg Ishockey KlubDen 5. februar 2019 blev en lykkens dag i Esbjerg IK. En af de bedre underskrifter blev sat, og det blev den af Esben Nielsen.


Siden vi stoppede samarbejdet med forhenværende sportschef, Jan Jensen, har vi været i kontakt med flere særdeles interessante emner, som egentlig havde det rigtige mind-set, men hvor det af flere grunde ikke blev til ansættelse.


At det nu er lykkedes med Esben, er vi ovenud tilfredse med. Her får vi en mand ind med det helt rigtige mind-set, og samtidig banker hans hjerte inderligt for de gul/blå farver. Han har, i denne sæson, tilmed fungeret som assisterende træner på vores U15/U17 hold, så han kender klubben, trænerne og spillerne.


Esben har en solid erfaring og været med på topniveau i mange år. Han rummer de egenskaber, vi søger, velvidende om at stillingen også rummer elementer, som han først skal lære.


Artiklen fortsætter under billedet.........

Vi skal, som klub, fortsætte det gode arbejde med at få masser af nye små ishockeyspillere ind på de mindste hold. På den måde får vi bredde på årgangene, hvilket er det eneste rigtige.


Trænings-kulturen og elite-arbejdet skal styrkes endnu mere i vores klub, specielt hos de ældre spillere. Udvikling er vel det rette ord for et fælles begreb – her skal Esben ind og bruge masser af energi og styrke den del.


Esben vil udover sin rolle som sportschef være at finde som træner og ansvarlig på flere hold.


Vi er under Team Danmark/Kraftcenter ordning og vores elite-kurs skal holdes. Vores elite-/morgenskole ordning er vurderet som værende i Klasse A, hvor kun få klubber er placeret. Det er vi naturligvis stolte af, men det kræver også, at vi som klub ’passer og plejer’ og høj prioriterer ordningen, så vi konstant udvikler spillerne på ordningen. Så her vil Esben selvsagt også bruge en del af sin energi og vil selvfølgelig være at finde på morgen-træningerne i klubben.


Han vil også få en rolle som en del af træner-truppen på vores 1. divisionshold – så vi på den måde tilfører solide kræfter til trænertruppen på klubbens førstehold.


Med dette vil vi fra bestyrelsen og klubbens side byde Esben Nielsen velkommen i klubben. Esben s kontakt info vil være at finde på esbjergik.dk under "kontakt" indenfor få dage.


Esben starter officielt i sin nye stilling pr. 1. maj 2019. Stillingen er fuldtid.


På vegne af den sportslige del af bestyrelsen i Esbjerg IK


Søren Madsen