Jan Jensen stopper

Sportschef Jan Jensen stopper i Esbjerg IKVores sportschef ønsker at fratræde sin stilling som sportschef i Esbjerg IK. Jan Jensen er ansat i en 18 timers ugentlig deltidsstilling hos os. I sidste sæson var han, i lighed med ansættelsen i Esbjerg IK, ansat som konsulent ved Dansk Ishockey Union (DIU) – ligeledes i en deltidsstilling. De 2 stillinger gav dermed Jan svarende til en fuldtidsløn.


Efter rokeringer/rotationer ved DIU i foråret, forud for denne sæson, er det dog ikke lykkedes Jan at forlænge sin kontrakt ved unionen, hvilket vil sige, at han dermed pt. kun kører på en deltidsstilling hos os. Dette kan økonomisk ikke hænge sammen for Jan og familien, og det er ikke lykkedes ham at finde en anden deltidsstilling, som kunne køres i lighed med ansættelsen i Esbjerg IK.


Vi har, i bestyrelsen, kendt til Jans situation og vi kan ikke holde på en mand velvidende om at hans økonomiske situation ikke holder. Jan er blevet tilbudt et andet fuldtidsjob som kan give ham og familien ro. Jan gør sine igangværende opgaver/cases færdige i klubben og vil, til enhver tid, hjælpe os, hvis nødvendigt. Han vil have sine sidste arbejdsdage i klubben i løbet af næste uge.


Vi arbejder på højtryk med at finde en holdbar erstatning for de opgaver, som Jan har siddet med. Slutteligt vil vi sige mange tak for et godt samarbejde med Jan Jensen og ønsker ham samtidig held og lykke med det nye.

Mvh. bestyrelsen i Esbjerg IK