Hold konkurrence i EIK

EIK laver en konkurrence om hvilket hold der kan skaffe flest nytegninger. Det kan være brændstof, mobil eller elaftale. Konkurrencen løber fra nu til 30.11. Holdlederne på de enkelte hold, skal indsamle og lave en liste med navne og produkt når der er registreret på OK’ hjemmeside. Det hold der får tegnet flest nye aftaler, vinder pizza til holdet.Sådan gør du: Støt Esbjerg Ishockey Klub, hver gang du tanker.


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Esbjerg Ishockey Klub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.


Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.


Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.


Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Esbjerg Ishockey Klub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El


Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil


Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.


Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Husted på 42531970 eller Phusted@outlook.com.