Byens Bedste

Kære medlemmerTorsdag 25-10-2018 blev der afholdt et stort udsolgt (450 gæster) awardshow i Musikhuset Esbjerg, hvor der skulle uddeles en masse priser for Byens Bedste indenfor mange kategorier – her iblandt foreningsliv.


Byens Bedste 2018 er stiftet af dagbladet Jyske Vestkysten med en række sponsorer. Aftenens konferencier var Anders Breinholt og underholdningen blev leveret af Hjalmar (søn af Kim Larsen) og Sko /Torp.


Der var afgivet 33.000 stemmer i alt til de 12 kategorier, så der har været en stor interesse og bred opbakning af borgerne i Esbjerg. Esbjerg Ishockey Klub var blandt de 3 nominerede i ovennævnte kategori og VANDT PRISEN !!!!!!!


(Fortsættes under foto)

Vores alle sammen Esbjerg Energy spiller Sune Hjulmand overrakte os prisen, så Henrik Munk Andersen fra bestyrelsen og jeg selv var mega stolte på klubbens vegne, men……..


Husk nu på, at dette ikke ville have kunne lade sig gøre uden den extreme ildhu og store opbakning, som klubben oplever fra vores dygtige trænere og holdledere, jer, jeres forældre og alle andre frivillige som er tilknyttet klubben, så det er jeres PRIS for det kæmpe stykke arbejde som dagligt bliver lavet for vor forening.


Derfor vil jeg gerne på bestyrelsens vegne sig tusinde tak for opbakningen i dagligdagen og tusinde tak til dem som har taget sig tid til at stemme på Esbjerg Ishockey Klub.


Jean Jessen

Formand